Natuurlijk Scandinavië

Foto: Fjällräven Polar

Een ijzig keerpunt in je leven

  • Noorwegen, Zweden, Uitrusting

Als het bij ons voorjaar is, heerst begin april de winter nog volop in het noorden van Scandinavië. Durf jij het aan door de Arctische wildernis te trekken met meer dan 100 sledehonden?

Heb je zin in een keerpunt in je leven? Dan is de Fjällräven Polar 2017 dé uitdaging voor jou. Je beleeft een onvergetelijke trektocht door de Arctische wildernis in gezelschap van meer dan honderd sledehonden. Samen met een internationale groep mensen trek je van Signaldalen in Noorwegen naar Väkkäräjärvi in Zweeds Lapland. Bang voor de kou? Fjällräven rust je uit met kleding die je na de expeditie zelf kunt gebruiken.

Aanmelding vanaf half november
Fjällräven Polar is een bijzondere tocht; je ervoor aanmelden is niet voldoende. Je moet er wel wat meer voor doen. Kortgezegd komt het erop neer dat degene die de meeste stemmen verzamelt meegaat. Schakel dus al je vrienden, volgers en mediacontacten in om dit voor elkaar te krijgen. Voor de Benelux zijn er twee plekken beschikbaar: één voor de grootste stemmentrekker en één voor de persoon die op de meest originele wijze zijn of haar passie voor de Polar laat zien. De laatste wordt geselecteerd door de jury.
Ga naar de website van polar.fjallraven.com en meld je aan. Dat kan vanaf 16 november tot 15 december 2016. Ervaring is geen vereiste voor deze 300 km lange, vierdaagse sledetocht over bergen en toendra’s ten noorden van de poolcirkel. De uitslag wordt medio december 2016 bekend gemaakt.

Meer over Fjällräven Polar
 2017
De 300 km lange tocht is van 3 t/m 8 april 2017; van Signaldalen in Noorwegen tot Väkkäräjärvi in Zweeds Lapland ten noorden van de poolcirkel.