Natuurlijk Scandinavië

Foto: Erik B. Jørgensen/Primus

Lekker op temperatuur

  • Uitrusting

Bij het trekken door de natuur heb je van die momenten dat een drank op temperatuur je net die kick geeft die je nodig hebt. Geen thermosfles vol, maar gewoon een mok. De Primus Commuter Mug, is zo'n handige drinkbeker.

De Primus Commuter Mug is een handige dubbelwandige vacuüm drinkbeker, die een vloeistof warm of koud houdt. In Noorwegen en Denemarken is de nieuwe beker van Primus positief uit diverse testen gekomen. De Primus Commuter Mug heeft een inhoud van 0,3 l of 0,4 l en is verkrijgbaar in zes kleuren. Deze dubbelwandige vacuüm drinkbeker van roestvrijstaal houdt al je favoriete dranken warm óf koud. Ideaal voor koffie of thee en in de zomer voor ijswater of versgeperst sap. De compacte drinkbeker ligt prettig in de hand en is makkelijk mee te nemen. Ook handig voor ander gebruik dan op tochten naar buiten, zoals op het werk, school of sportclub.
Door een eenvoudige druk op de knop bovenop de beker open je de drinktuit en geniet je zonder te morsen van je drank. Dankzij de siliconen afsluitring is de beker veilig afgesloten. De handzame Commuter Mug past op de meeste cupholders.


Primus is opgericht in 1892 in Zweden en uitgegroeid tot het meest avontuurlijke outdoormerk ter wereld. Het was de eerste brander die op de Zuidpool stond (met Amundsen) en bovenop de Mount Everest (met Hillary en Norgay). Primus wordt gedreven door voortdurende innovaties: ultrahoge energieopbrengst, steeds lichter gewicht, duurzaamheid, design en bedieningsgemak. Op het gebied van outdoorbranders, gastanks, lantaarns, pannen, thermosflessen en drinkflessen. Voor professioneel uitgeruste expedities, trekking en camping.