Natuurlijk Scandinavië

Scandinavische uitrusting in beeld: Haglöfs alpinecap

  • Uitrusting

Regelmatig brengen we een Noord-Europees outdoorproduct naar voren dat goed te pas komt onder allerlei weersomstandigheden. Stuk voor stuk kwalitatief hoogstaande producten.

De vele reisspecialisten en de vele producenten van outdooruitrusting is groot, juist uit het noorden. Daarom is het niet moeilijk een veelheid aan producten te tonen. We houden je graag goed op de hoogte.

Deze keer een Haglöfsproduct. Haglöfs is een specialist op het gebied van functionele kleding voor de meest uiteenlopen de omstandigheden en activiteiten. De producten zijn het resultaat van jarenlang onderzoek, testen door gebruikers en doorontwikkeling. Deze Alpinecap is daar een voorbeeld van. De cap beschermt goed tegen regen en koude. Dat betekent in de Noordelijke landen natuurlijk ideaal voor op de piste bij sneeuw bijvoorbeeld, maar voor gebruik in onze landen ideaal voor op de fiets, in de kano, op de schaats bij onoverdekt kunstijs of gewoon bij een lekkere wandeltocht in het bos. 

Op deze site willen we niet alleen de producten tonen, zoals dit Haglöfsproduct, maar we willen nook graag ervaringen delen. Voor vragen kun je ook altijd terecht.