Natuurlijk Scandinavië

Foto: Primus/NatuurlijkScandinavië

Afgelopen met die koude lunch

  • Uitrusting, Wintersport

Er zijn van die plekken waar je graag iets warms zou hebben. Maar het bruine café staat er niet. Behelpen dus. Maar dat is nu mooi afgelopen, dankzij Primus. Altijd iets warms bij de hand. Of natuurlijk ijskoud in de zomer.

Primus, de Zweedse producent van handige en nuttige zaken voor het eten en drinken buiten, introduceert een nieuwe serie dubbelwandig geïsoleerde lunchbekers, de TrailBreak Lunch Jugs. Dankzij de perfecte isolatie is deze beker ideaal om voedsel of drank mee te nemen: heet of juist koud. De jug ligt lekker in de hand en is prettig om uit te eten. De brede opening maakt vullen en reinigen gemakkelijk. De lunchbeker is verkrijgbaar in vier kleuren en twee maten: 400 ml voor een kleine snack en 550 ml om de grote honger te stillen.

Niet alleen voor op tocht
Voor een snelle lunch neem je de TrailBreak Lunch Jug mee naar naar je werk. Ook aan de waterkant voor vissers of tijdens een lange wandeling is de beker ideaal. Vooral in de winter. Een hete stamppot of een goed gevulde snert gaan er dan altijd in. Maar ook voor de zomer is de beker zeer geschikt, bijvoorbeeld om een koude salade of gazpacho mee te nemen.

Mooi en praktisch
De roestvrijstalen TrailBreak Lunch Jug heeft aan de buitenzijde een duurzame poedercoating voor extra grip. De taps toelopende vorm maakt het makkelijker om de beker in een volle rugzak te stoppen. De nieuwe Primus Trailbreak Lunch Jug is verkrijgbaar in vier kleuren: blauw, geel, rood en zwart. Winkeladviesprijs: 400 ml jug € 22,95, 550 ml jug € 24,95. Primus is verkrijgbaar in de outdoorspeciaalzaak.

Primus is opgericht in 1892 in Zweden en uitgegroeid tot een van de meest avontuurlijke outdoormerken ter wereld op het gebied van outdoorbranders, gastanks, lantaarns, pannen, thermosflessen en drinkflessen. Primus was de eerste brander die op de Zuidpool stond (met Amundsen) en bovenop de Mount Everest (met Hillary en Norgay). Primus werkt voordurend aan inovaties: ultrahoge energieopbrengst, lichtgewicht, grotere duurzaamheid, design en bedieningsgemak.